Το Ξενοδοχείο μας

Καλώς ήρθατε σε ένα κομψό και λειτουργικό συγκρότημα υπέροχης αισθητικής, το οποίο συνδυάζει την παράδοση του παρελθόντος με το μοντερνισμό του σήμερα, με ένα χαρακτηριστικό τρόπο.
Σχεδιασμένα με απόλυτο σεβασμό στην αρχιτεκτονική της Νάξου, επιπλωμένα με γούστο και διακοσμημένα κομψά, τo Hotel 3 brothers θεωρείται ένα εξαιρετικό θέρετρο για τις διακοπές σας. Το εντυπωσιακό συγκρότημα, το οποίο δημιουργήθηκε σε πλήρη αρμονία με τη φυσική ομορφιά του περιβάλλοντος, καταλαμβάνει μια ιδιαιτέρως προνομιακή θέση στην περιοχή Πλάκα, μια γραφική περιοχή, καθώς βρίσκεται δίπλα στην παραλία.

Προτείνεταιστο TripAdvisor

3 Brothers

Το 3 Brothers διαθέτει 38 δωμάτια και 4 διαμερίσματα όλα με θέα στη θάλασσα! Όλα τα δωμάτια είναι ευρύχωρα για άνετη και ευχάριστη παραμονή. Όλα έχουν μπαλκόνι ή βεράντα με υπέροχη θέα στη θάλασσα.

Aegean Palace

Στη δημοφιλή Πλάκα της Νάξου, απλώνεται το Aegean Palace. Στον όμορφο κήπο του ξενοδοχείου υπάρχει πισίνα, στη οποία μπορείς να απολάυσεις τον ήλιο ή να έχεις ένα ποτό στο μπαρ όλη μέρα. Επίσης υπάρχει πισίνα για τα παιδιά.

Evdokia

Καλώς ήρθατε σε ένα κομψό και λειτουργικό συγκρότημα υπέροχης αισθητικής, το οποίο συνδυάζει την παράδοση του παρελθόντος με το μοντερνισμό του σήμερα, με ένα χαρακτηριστικό τρόπο. Σχεδιασμένα με απόλυτο σεβασμό στην αρχιτεκτονική της Νάξου, επιπλωμένα με γούστο και διακοσμημένα κομψά, τo Evdokia θεωρείται ένα εξαιρετικό θέρετρο για τις διακοπές σας.

Τοποθεσία

Έκτός από το να σας προσφέρουν άνετη και χαλαρωτική διαμονή σε ένα υπέροχο καταπράσινο χώρο, προσφέρουν επίσης απλόχερα ποιοτικές υπηρεσίες που ολοκληρώνουν την υπέροχη εικόνα του συγκροτήματος. Επισκεφθείτε τους και αδράξτε την ευκαιρία να απολαύσετε μια συναρπαστική εμπειρία ζωής στη διάρκεια των διακοπών σας στη Νάξο.

Εστιατόριο

(English) The history of the Tavern, with its few tables, goes back in time welcoming lots of personalities and making history in the world of gastronomy. The family used to cook everyday Greek food and local dishes with meat and sea food in the yard.

Sister Accommodation

Ανακαλύψτε το άλλο μας κατάλυμα: Aegean Land